Șeful SRI Prahova care s-a urcat băut la volan și a ucis o femeie a demisionat. Ce alcoolemie avea bărbatul

Data actualizării: Data publicării:
accident SRI 191217

Ofiţerul SRI care a provocat un accident rutier soldat cu moartea unei persoane, luni seară, în localitatea ilfoveană Tâncăbeşti, după ce s-a urcat băut la volan, şi-a dat demisia din funcţie, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Român de Informaţii (SRI), ofiţerul, care potrivit unor surse judiciare, este şeful SRI Prahova, şi-a dat demisia din funcţie, fiind la dispoziţie pentru ancheta internă şi pentru cea desfăşurată de Parchetul Militar.

Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 18:00, când bărbatul venea cu maşina dinspre Ploieşti, îndreptându-se către Bucureşti.

El a lovit o femeie care traversa strada, nefiind clar încă dacă aceasta traversa chiar pe trecerea de pietoni sau era în apropierea trecerii. În urma accidentului femeia a decedat.

Surse judiciare afirmă că angajatul SRI avea o alcoolemie de 0,43 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri