Un tânăr din Braşov a fost electrocutat după ce a vrut să facă un selfie pe un vagon

Data actualizării: Data publicării:
mort tren electrocutat captura

Teribilismul aproape l-a costat viaţa pe un tânăr de numai 19 ani. Tânărul a fost electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de marfă, din apropierea gării Braşov, pentru a-şi face un selfie. Traficul feroviar între Bucureşti şi Braşov a fost dat peste cap timp de o oră.

"Pentru accesul şi intervenţia organelor abilitate - ISU şi Procuratura - a fost întreruptă temporar în jurul orei 14:40, alimentarea cu energie electrică a liniei de contact Braşov - Predeal şi Braşov - Stupini. La ora 15:05 s-a repus sub tensiune linia de contact din Braşov", menţionează purtătorul de cuvânt al companiei, Oana Brânzan, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în astfel de situaţii, CFR anunţă imediat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, apoi, conform procedurilor, impune măsurile necesare: întrerupe alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, dar şi circulaţia trenurilor pe zona respectivă.

Urmează reînscrierea în circulaţie a trenurilor staţionate temporar în intervalul necesar intervenţiei organelor abilitate, precizează CFR SA. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri