Semafoare lăsate fără energie electrică pentru neplată. Proprietarul barului de unde erau alimentate a tăiat curentul

Data publicării:
semafor rosu
Semafoare lăsate fără energie electrică pentru neplată. Foto: Profimedia Images

Intersecția de la Girov se află la câțiva kilometri de Piatra, pe drumul național spre Roman. Anul trecut, au fost instalate semafoare, dar nu s-a găsit o sursă de alimentare pentru acestea. Primarul a declarat că singura soluție a fost alimentarea de la o persoană privată.

Incidentul a avut loc în Neamţ, în cea mai aglomerată şi periculoasă intersecţie, unde s-au produs zeci de accidente. Autorităţile nu au găsit o sursă independentă de energie electrică şi nu au plătit proprietarului pentru energia electrică consumată. Aşa că acesta a deconectat semafoarele, scrie Mediafax.

Intersecţia de la Girov se află la câţiva kilometri de Piatra, pe drumul naţional spre Roman. Anul trecut, au fost instalate semafoare, dar nu s-a găsit încă o sursă de alimentare pentru acestea. „Noi, primăria, suntem consideraţi vinovaţi că nu avem curent electric. Prima dată când am fost întrebaţi dacă putem să conectăm iluminatul public, am fost de acord, dar iluminatul public înseamnă iluminat nocturn, noi ce facem ziua? Apoi s-a găsit o soluţie. Alimentarea de la o persoană privată”, a declarat Vasile Ciubotaru, primarul comunei Girov.

Mai exact, de la un bar din apropiere. Proprietarul barului nu a vrut să facă nicio declaraţie, însă a deconectat semafoarele fără a da vreo explicaţie clară, iar traficul din zonă a redevenit un adevărat coşmar.

În cele din urmă, s-a recurs la o soluţie temporară, iar semaforul a fost repus în funcţiune ieri seară, în jurul orei 19.30, a informat ZiarPiatraNeamţ.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri