Șerban Nicolae, mesaj de susținere pentru Jandarmerie: „Nu cred că a exagerat, nu cred că a greşit”

Data publicării:
170307_COMISIE_JURIDICA_SENAT_SERBAN_NICOLAE_06_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Senatorul social-democrat Şerban Nicolae îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a făcut, vineri seară, în timpul violenţelor din Piaţa Victoriei din Bucureşti, declaraţii "iresponsabile", "care ar fi putut duce la subminarea puterii de stat", scrie AGERPRES.

170307_COMISIE_JURIDICA_SENAT_SERBAN_NICOLAE_06_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea



Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că, prin intervenţiile de vineri seară, "Jandarmeria nu a greşit".

"Acţiunea Jandarmeriei în niciun caz nu este de blamat. Ar fi fost mai bine să nu apară violenţele şi să facă inutilă orice intervenţie din partea autorităţilor. Nu cred că Jandarmeria a exagerat, nu cred că a greşit. În schimb, ceea ce mi se pare absolut inadmisibil şi este chiar de domeniul penalului ca, după ce apar imagini publice cu jandarmii bătuţi, cu o femeie aproape linşată, îmbrăcată în uniforma statului, în uniforma autorităţii publice, preşedintele României să condamne public Jandarmeria. Mi s-a părut o declaraţie absolut iresponsabilă, de un cinism, de o ticăloşie, pentru că era o formă de instigare", a afirmat Şerban Nicolae.

În opinia sa, protestul de vineri seară a fost unul "inutil" şi "nejustificat".

"Protestul era unul nejustificat, dar respect dreptul de a protesta. Mă bat pentru chestia asta, chiar dacă e unul care mă înjură sau protestează împotriva mea. Protestul de ieri era absolut inutil. Nu văd ce ar avea de reproşat câţiva români, că sunt câţiva raportat la câţi români sunt în străinătate, Guvernului actual, că nu le afectează viaţa lor în niciun fel", a explicat parlamentarul social-democrat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri