Siegfried Mureşan cere Guvernului sa obţină un portofoliu de vicepreşedinte al Comisiei Europene

Data actualizării: Data publicării:
siegfried muresan

Vicepreşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Siegfried Mureşan, solicită Guvernului României să negocieze o funcţie de vicepreşedinte al Comisiei Europene. Europarlamentarul PNL este de părere că România are şansa să obțină un portofoliu foarte important în viitoarea Comisie Europeană, având în vedere conjunctura europeană favorabilă țării noastre.

Mureşan consideră că președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va avea obligația de a balansa acest dezechilibru geografic în interiorul Comisiei Europene, prin acordarea unor portofolii importante ţărilor din Europa de Est.

„Faptul că România nu a avut încă nicio funcție de vicepreședinte al Comisiei, deși este a doua cea mai mare țară din Est - obligă Guvernul României să negocieze o funcție de vicepreședinte al Comisiei Europene pentru țara noastră.”, a scris Siegrfied Mureşan.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri