Sinaia și Azuga au intrat în scenariul roșu

Data actualizării: Data publicării:
Sinaia
Sinaia intră în scenariul roșu cu o rată de incidență de 4,66 la mie. Foto: Inquam Photos / Ana-Maria Dumtiru

Staţiunile Sinaia şi Azuga au intrat în scenariul roşu, rata de infectare cu noul coronavirus depăşind pragul de trei cazuri la mia de locuitori. Restricţiile care se aplică în această situaţie urmează să intre în vigoare joi.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova întrunit, miercuri, a stabilit măsurile care se vor aplica, de joi, în unităţile administrativ-teritoriale (UAT) din judeţ în funcţie de incidenţa cazurilor COVID-19, informează Agerpres.

Astfel, măsurile restrictive aferente scenariului roşu se vor aplica în Sinaia (cu rată de incidenţă 4,66 la mie), Valea Doftanei (4,12 la mie), Cornu (3,62 la mie) şi Azuga (3,48 la mie). În București, incidența este de 3,32 la mia de locuitori și a intrat de miercuri în scenariul roșu, alăturându-se altor trei județe: Cluj, Timiș și Suceava.

Alte 15 unităţi administrativ-teritoriale, între care staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei şi municipiul Câmpina, sunt în scenariul galben, în timp ce municipiul Ploieşti este încă în scenariul verde, cu o rată de infectare de 1,5 la mie.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri