Singurul deputat PSD care a votat contra modificării Codului de procedură penală: A fost o eroare

Data publicării:
nicu nita deputat psd braila

Deputatul PSD de Brăila Nicu Niță a fost singurul social-democrat care a votat împotriva modificărilor Codului de procedură penală. Deputatul votase pentru modificarea Codului penal, însă a povestit că la al doilea vot sistemul electronic ar fi dat o eroare.

„A fost o eroare a sistemului electronic. Cred că am băgat cartela mai devreme. A fost o greșeală și am explicat asta și liderului de grup. Mi-am cerut scuze”, a explicat deputatul PSD, pentru HotNews.

Parlamentarii din Camera Deputaților au votat miercuri modificările controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede înainte, marți, în comisia condusă de Florin Iordache.

 „Nu e problemă cu majoritatea”, a declarat Dragnea, făcând referire și la votul care nu a mai avut loc cu privire la restructurarea Guvernului.

Ședința din plenul Camerei Deputaților a început în jurul orei 10:00, fiind condusă de Florin Iordache. Social-democrații s-au mobilizat și au avut o ședință de grup pentru a vedea dacă sunt suficienți pentru a trece aceste modificări ale Codurilor penale. PSD avea nevoie de 165 de voturi pentru a adopta modificarea Codurilor penale în Camera Deputaților, însă a reușit să adune 180 de voturi favorabile, cu ajutorul parlamentarilor de la UDMR și ai minorităților. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri