15.000 de oameni din Cisnădie, fără apă caldă

Data publicării:
cisnadie conducta

Nu este prima dată când această conductă cedează, din cauza variaţiilor de temperatură. În urmă cu trei luni, oraşul a stat o zi întreagă fără apă din cauza unor surpări de teren care au afectat magistrala.

Reprezentanţii Companiei de Apă-Canal Sibiu spun că, cel mai probabil, oamenii vor sta fără apă şi căldură cel puţin până mâine dimineaţă.

Echipele noastre sunt la faţa locului, se intervine destul de greu, întrucât şi solul este îngheţat. Aducţiunea în cauză este construită în urmă cu 50 de ani. Avem pregătită pentru oraşul Cisnădie o nouă uzină de apă, cu o alimentare modernă. Ea va fi pusă în funcţiune în următoarele săptămâni. Vă pot spune că se află în fază de testare, astfel încât evenimente de acest gen să nu se mai producă. Apa va reveni la robinete probabil mâine dimineaţă. Sperăm şi mai devreme. Fiind vorba despre o infrastructură mare, deoarece este afectată şi uzina de apă, toate instalaţiile vor trebui reumplute, această reumplere se face treptat”, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă-Canal Sibiu, Tomas Roth. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri