200.000 de pastile de ecstasy, ascunse într-un tir. Şoferul avea paşaport fals

Data publicării:
sofer turc ecstasy

Autorităţile au capturat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Vama Turnu din judeţul Arad, aproximativ 200.000 de pastile Ecstasy în valoare de două milioane de euro, care erau ambalate în pungi vidate şi ascunse într-un camion condus de un cetăţean turc, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Vama Turnu au ajuns procurori DIICOT şi poliţişti de la Serviciul de combatere a crimei organizate, aceştia urmărind un camion condus de un cetăţean turc care urma să tranziteze punctul de frontieră.

Camionul a fost oprit de către anchetatori, care au descoperit ascunse în locaşuri speciale din remorcă mai multe pungi vidate cu pastile Ecstasy, fiind vorba despre aproximativ 200.000 de comprimate. Potrivit surselor citate, drogurile cântăresc 56 de kilograme şi valorează aproximativ două milioane de euro.

Şoferul a fost ridicat şi dus la DIICOT pentru auderi, el urmând să fie cercetat pentru trafic internaţional de droguri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri