200 de indicatoare la Patru Frați. Semnele rutiere sunt amplasate pe o distanță de 9 kilometri

Data publicării:
indikk

Satul Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa. Nouă kilometri de drum judeţean au fost reabilitați şi lucrarea a costat 200 de mii de lei. Aproape un sfert din sumă s-a dus pe 200 de indicatoarele rutiere.

Dacă fiecare sofer ar fi atent la toate aceste semne, distanța de 9 kilometri ar parcurge-o în aproximativ 30 de minute.

„De la primul semn şi până ajungi la ultimul, ai uitat care e primul. Frumos, dar sunt prea multe, din 5 în 5 metri”, spune un șofer.

Cei mai mulţi dintre localnici sunt însă încântaţi de puzderia de indicatoare. „Bune, bune, bune, foarte bune, pentru cei care le respectă!”, este de părere un bătrân.

Poliţiştii de la Rutieră spun că nu e vorba de exces de zel, ba din contră. „E chiar cum trebuie să fie, cum mi-aș dori să fie la nivelul de județ Ialomita in fiecare localitate în parte”, afirmă comisar Sorin Goagă, şeful Serviciului Rutier Ialomiţa.

Consiliul Judeţean Ialomiţa, instituţia care a plătit pentru cele 200 de indicatoare, a precizat doar că amplasarea acestora este perfect normală şi că oamenii din Patru Fraţi vor avea în curând şi alte lucruri de care duc lipsă, cum ar fi apa curentă şi canalizarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri