VIDEO. Cum a decurs marele miting PSD-ALDE organizat la București. Principalele momente

Data actualizării: Data publicării:
miting psd vedere de sus - ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Din toate regiunile ţării, membri şi simpatizanţi PSD s-au adunat sâmbătă seară în Piaţa Victoriei din Capitală. Social-democraţii au spus că aduc sute de mii de oameni în Bucureşti, în ceea ce ei sperau să fie cel mai mare miting făcut de un partid politic din 90 încoace. Numai că, în timp ce liderul PSD, Liviu Dragnea, vitupera în discursul său împotriva statului paralel și îi saluta pe „trimișii” acestuia în piață, pe clădirea Guvernul, în fața zecilor de mii de manifestanți a fost proiectat mesajul #REZIST, după cum arată fotografia de mai jos:

mesaj rezist miting psd - inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
rezist miting psd - ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

ACTUALIZARE 24:00 Peste o sută de mii de oameni au adunat social-democraţii în Piaţa Victoriei aseară. Este o estimare, pentru că autorităţile n-au vrut să precizeze exact numărul participanţilor la miting. După ore întregi petrecute pe drumuri, în autobuze şi trenuri, simpatizanţii PSD şi-au pierdut repede răbdarea. Au început să plece înainte de momente cheie, precum aprinderea luminilor de la telefoane, intonarea imnului naţional şi discursul celui care i-a convocat, şeful PSD, Liviu Dragnea. Laitmotivul cuvântărilor de pe scenă: abuzurile a ceea ce ei numesc statul paralel.  

Îmbrăcaţi în alb, liderii PSD şi ALDE, dar fără Liviu Dragnea, au ieşit din sediul Guvernului pentru a se alătura manifestanţilor veniţi din toate colţurile ţării. Alături de ei a fost şi iubita preşedintelui PSD.

Jumătate de oră mai târziu, şi-a făcut apariţia şi Liviu Dragnea, care a făcut o baie de mulţime.

Primul discurs a fost al Gabrielei Firea, care a fost prezentată drept „gazda evenimentului”.

Rând pe rând, liderii coaliţiei de guvernare au urcat pe scenă, unde au vorbit despre acelaşi lucru: statul paralel.

Liderii coaliţiei de guvernare nu au scăpat ocazia să lanseze atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis și a șefei DNA.

În schimb, premierul Viorica Dăncilă a criticat Opoziţia, având încă în minte faptul că i s-a făcut plângere penală pentru trădare.

Mitingul a durat aproape două ore şi s-a încheiat cu intonarea imnului naţional.

ACTUALIZARE 22:16 Piața Victoriei aproape s-a golit de oameni, dar în schimb e plină de gunoaie:

Citiți și:  Ce a răspuns Dragnea, când a fost întrebat despre gunoiul lăsat de manifestanți în Piața Victoriei

Aproape 200 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul PSD 

ACTUALIZARE 22:11 Mitingul PSD -ALDE se încheie cu intonarea imnului național. Oamenii încep să se disperseze.

miting psd - ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Momentul „luminițelor”, adică al aprinderii lanternelor de la telefoane, după modelul protestelor #Rezist, pare însă să fi fost ratat. Inițial, organizatorii așa anunțaseră, că mitingul se va încheia cu un astfel de moment, dar când liderii erau pe scenă și în sunetul imnului național își fluturau telefoanele cu lanternele aprinse, mulți dintre manifestanți plecaseră deja din piață sau erau preocupați să se îndrepte spre ieșire, astfel că prea puțini și-au aprins la rândul lor telefoanele:

ACTUALIZARE 21:34 Pe scenă urcă, în aclamațiile mulțimii și a sunetelor de vuvuzelă, președintele PSD Liviu Dragnea. 

Primele cuvinte - să o felicităm pe Simona Halep, ne-a adus o bucurie după 40 de ani. Este scandat numele sportivei.

Propaganda securistă vrea să ne facă să credem că suntem puțini. Meritați aplauze pentru că ați venit, le-a spus liderul PSD manifestanților.

Îi salut pe toți trimișii în piață ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau nu, spune Liviu Dragnea. 

„Vă salut cu respect, membri de partid, dar şi cei care nu sunt membri, dar au credinţă că vocea poporului trebuie auzită în afară propagandei securiste, care vrea să ne facă să credem că suntem puţini. V-aţi asumat cu demnitate dreptul la libertăţi şi democraţie, iar pentru asta meritaţi aplauzele tuturor. Îi salut, de asmenea, dar de data asta cu milă, pe toţi trimişii în Piaţă ai statului paralel. Civili sau nu, la ordin sau din curiozitate, va rog să îi salutaţi, suntem mulţi astăzi, mai mulţi decât se aşteptau cei care credeau, care ne insultau, dar ce să nu uite niciodata statul paralel este că noi suntem foarte mulţi, suntem voinţa populară exprimată de lege şi Constituţie”, a susţinut Liviu Dragnea în discursul său de la miting.

El a spus că statul paralel este "un sistem care foloseşte instituţiile statului într-un mod nelegitim şi paralel cu drepturile şi libertăţile”.

"Au trecut trei ani şi jumătate de când regimul Băsescu a plecat, dar instrumentele lui au rămas, dragii mei. Care sunt instrumentele? Procurorii corupţi au rămas, i-aţi văzut la televizor fabricând dosare, falsificând probe. Şefa DNA, aţi auzit-o cerând procurorilor capete mari, cerând să facă dosar premierului, a anchetat Guvernul doar pentru că guvernează. Aţi văzut umilind zeci de oaneni care au fost apoi achitaţi. Generalii au rămas, ei vorbesc astăzi prin gura opoziţiei. Ei acţionează prin reţeaua lor de probagandă securistă, prin ONG-uri finanţate ilegal. Jurnaliştii sub acoperire au rămas. Îi vedeţi cu batistute cu tot, îi citiţi, îi auziţi un fiecare zi minţind in ziarele şi televiziunile lor, dar fără să poată vreunul sa spună unui inspector fiscal din ce bani trăiesc. Magistraţii sub acoperire au rămas. Pe ei nu-i vedeţi, dar vă doresc din toată inima să nu ajungeţi să i cunoaşteţi A mai rămas obiceiul de a folosi serviciile secrete şi justiţia în scopuri politice, adică să-i pună preşedintelui la picioare capetele adversarilor politici", le-a spus liviu Dragnea oamenilor adunaţi în Piaţa Victoriei.

Liderul PSD a mai susţinut că au mai rămas şase milioane de români ascultaţi, au mai rămas protocoalele secrete şi protocoalele secrete între servicii şi parchete, între securitate şi curţile de justiţie, au mai rămas şantajul şi ameninţarea

Începe un discurs împotriva statului paralel, în care reia acuzații la adresa șefei DNA, a jurnaliștilor acoperiți, a generalilor care ar activa în partidele de opoziție, a președintelui Klaus Iohannis. „Staliniști și securiști vor să ne transforme într-un popor de denunțători”, acuză liderul PSD. „Toți suntem ținte ale statului paralel sau putem deveni ținte la un moment dat. Nu vă faceți iluzii. Toți puteți deveni ținte vii ale statului paralel” - este imaginea sumbră pe care Liviu Dragnea o prezintă în fața manifestanților. „Liviu Dragnea, nu ceda/Noi suntem de partea ta” îi răspund participanții la miting.

„Gata cu poliția politică. Ajunge!” proclamă Liviu Dragnea, după ce anterior îl atacase pe Klaus Iohannis care, susține el, ar fi câștigat procesele grație statului paralel. „Mai devreme sau mai târziu, vine și ziua libertății. Este inevitabil”, spune liderul PSD.

„Mi-a zis cineva că parcă am fi Brigăzile Albe. Fie și-așa. Noi luptăm pentru libertate și democrație”, arată Liviu Dragnea, după ce în fraza anterioară îi menționase pe „șobolani”.

Le-am cerut să nu mai incite la proteste, dar n-au vrut, așa că strada a rămas pentru ei singurul argument. Am hotărât să ieșim și noi. Dacă nu vor înțelege, dacă vor continua, vom veni din nou, și mai mulți și nu vom mai pleca, suntem hotărâți să mergem până la capăt! România s-a trezit din somnul cel de moarte. Așa să ne ajute D-zeu. Victorie!”, a încheiat Liviu Dragnea.

ACTUALIZARE 21:27 Viorica Dăncilă își începe discursul: Rezultatul votului românilor trebuie respectat. Abuzurile din justiție trebuie stopate, trebuie să închidem epoca urii și a dezbinării. Noi am mărit salariile românilor, ei au fost împotrivă și le-au tăiat când au fost la guvernare. Noi am mărit pensiile, ei s-au opus. Noi am început reforma în justiție. Cui folosește asaltul permanent împotriva Guvernului? Am fost acuzată de trădarea țării, mă aștept la orice din partea unor oameni lași. Au făcut totul ca noi să pierdem alegerile. Președintelui PSD Liviu Dragnea și președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu li s-au deschis dosare penale chiar înainte de a începe campania electorală. Nu vor să accepte că au pierdut, nu au onoare, le lipsesc convingerile democratice. Vom lupta pentru prosperitatea românilor, nu vom ceda în fața abuzurilor! Trebuie să-i aducem înapoi pe români, România nu are are nevoie de ură și dezbinare.

Vă mulțumesc și vă iubesc! a încheiat premierul, cu vocea ușor răgușită, în aclamațiile mulțimii.

ACTUALIZARE 21:20 Mitingul a început de aproape o oră jumătate și Liviu Dragnea încă nu a luat cuvântul. Pe scenă a urcat ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, care se plânge și ea de statul paralel și de „acuzațiile absolut aiuritoare” care i s-au adus, de camerele instalate în dormitor și alte abuzuri. Uniți suntem mult mai puternici, statul adevărat este statul votat, a încheiat ea.

ACTUALIZARE 21:00 Călin Popescu-Tăriceanu denunță statul paralel, SRI-ul, pe Laura Codruța Kovesi care a devenit mai importantă decât Constituția. Prezintă un tablou sumbru, al oamenilor prigoniți de noua Securitate, care are doi părinți: Traian Băsescu (huiduieli) și Klaus Iohannis. Ei sunt responsabili pentru abuzuri, împreună cu cozile lor de topor care se numesc Kovesi și Coldea.

Vă promit că ascultarea telefoanelor va înceta!

Nu vreau răzbunare, spune însă președintele Senatului. 

ACTUALIZARE 20: 45 Pe scenă urcă Liviu Pleșoianu.

ACTUALIZARE 20:40 Gabriela Firea este prima dintre liderii PSD care urcă pe scenă și ia cuvântul. „Să de dăm o lecție”, a îndemnat ea, referindu-se la oponenții politici ai PSD-ALDE. Și a început să adreseze mulțimii o serie de întrebări retorice la care primea, pe rând, răspunsurile dorite: 

Ați venit de bunăvoie?

Ați venit cu drag?

Vă place la București?

Ați venit cu japca?

V-a pătit/v-a obligat/v-a amenințat cineva?

„Bine ați venit de bunăvoie la București!” le-a urat Gabriela Firea. Ea a spus în discursul ei că această piață (a Victoriei - n.r.) „nu mai trebuie să fie confiscată de oameni plătiți de interese contrare țării noastre”. Nu putem trăi sub dictatura minorității, a mai spus primarul general al Capitalei, care și-a încheiat discursul îndemnând oamenii să rostească împreună cu ea câteva versuri din Eminescu: prima strofă din poezia „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”.

ACTUALIZARE 20:00 Sunt în jur de 75.000 de oameni în Piața Victoriei, potrivit surselor Digi24.ro.

Și-au făcut apariția în mijlocul mulțimii mai mulți politicieni, inclusiv președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Liviu Dragnea este așteptat să urce pe scenă și să se adreseze mulțimii. În rândul participanților este și iubita sa, Irina Tănase. Și ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a făcut o baie de mulțime. A fost văzut, foarte zâmbitor, și fostul ministru al justiției Florin Iordache, autorul celebrei ordonanțe 13 care aduna deunăzi sute de mii de protestatari în aceeași Piață a Victoriei.

Stația de metrou Victoriei a fost închisă, anunță Metrorex.

ACTUALIZARE 18:00 - În așteptarea începerii mitingului, participanții ajunși în fața clădirii Guvernului strigă de bucurie la punctele câștigate de Simona Halep în finala de la Roland Garros.

ACTUALIZARE 17:52 - Poliţia Română anunţă că la această oră pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea în Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe o distanţă de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc în Bucureşti manifestanţi la mitingul PSD din Piaţa Victoriei.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea în Capitală, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de autovehicule. Coloana este însă în mişcare, nu se staţionează, viteza de deplasare fiind de aproximativ 30 de kilometri la oră.

ACTUALIZARE 17:00Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că aproximativ 400.000 de persoane vor participa, sâmbătă seară, la mitingul PSD - ALDE.

„Am avut ieri comandament pentru organizarea celor 15 evenimente care au fost aprobate. (...) Azi dimineaţă am avut, din nou, o şedinţă operativă. (...) Nu sunt probleme deosebite. (...) După semnarea celor 15 protocoale şi după informaţiile primite ulterior de la organizatori, vom avea astăzi circa jumătate de milion de persoane în Bucureşti, pe străzi, care participă la diferitele evenimente - (...) circa 400.000 de persoane doar la mitingul PSD - ALDE din Piaţa Victoriei (...) şi bulevardele adiacente, iar circa 100.000 de persoane la celelalte evenimente care au fost aprobate”, a declarat Firea la Antena 3.

ACTUALIZARE 16:20 - Primii participanți la miting au început să sosească în Piața Victoriei.

Centrul Capitalei e pregătit pentru sutele de mii de susţinători anunţate de liderii social democraţi iar traficul a fost restrictionat. Deocamdată câteva zeci de persoane au ajuns în piaţa Victoriei.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, pentru Agerpres, că au fost mobilizate mai multe echipaje din ţară în contextul manifestaţiilor care au loc sâmbătă în Bucureşti.

„Au fost mobilizate mai multe echipaje din ţară, cu maşini de multiple victime, ca să nu blocăm ambulanţele care sunt de serviciu. Sunt aduse în jur de 10 - 11 maşini de multiple victime, echipaje cu paramedici, cu medici care să asigure zona aceasta. Sunt suplimentar peste ce are Bucureştiul la acest moment”, a precizat Raed Arafat.

Potrivit acestuia, la dispeceratul de pompieri se află şi un reprezentant al Ambulanţei, astfel încât dispecerizarea să se facă într-un mod integrat.

ACTUALIZARE 14.00 Trafic restricţionat toată ziua în Capitală. Mitingul PSD blochează centrul oraşului începând din acest moment. Până la ora 22.00, şoferii nu vor avea voie să intre pe şoseaua Kiseeleff, între Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere.

ACTUALIZARE 13:00 Sute de autocare, microbuze și alte sute de mașini personale sunt mobilizate în sudul ţării pentru a-i aduce la Bucureşti pe cei care cred în abuzurile reclamate de liderii PSD de la centru. 2 autocare cu 50 de oameni la bord au plecat de dimineaţă din comuna Vela, jud Dolj. Moralul simpartizanţilor PSD e la cote înalte. Au postat deja pe Facebook un clip video de la startul misiunii.

Cum explică un manifestant participarea la mitingul PSD

ACTUALIZARE 11:00 Mobilizare generală azi în Bucureşti pentru mitingul PSD, iar primii manifestanți au ajuns ajuns deja în Piața Victoriei. Sunt peste 500 de forţe de ordine care vor împânzi centrul Capitalei şi, în premieră, va fi folosit şi un elicopter pentru supraveghearea, din aer, a manifestaţiei. Pentru acest eveniment a fost reconfigurată şi Piaţa Victoriei, unde a fost construită o scenă de pe care vor fi rostite discursurile liderilor politici.

Jandarmeria Română spune că jandarmii sunt pregătiţi cu un număr sufient de forţe astfel încât să poată asigura siguranţa oamenilor la cele 14 evenimente publice care vor avea loc astăzi în Capitală, precizând că vor fi aduşi jandarmi şi din structurile teritoriale, iar în dispozitive se vor afla şi jandarmi cu echipament antitero.

Participant la miting: Corupţia nu e neapărat un abuz


ACTUALIZARE 9:00 Zeci de autocare cu membri şi simpatizanţi PSD din regiunile mai îndepărtate de Capitală s-au încolonat spre Bucureşti cu noaptea-n cap. Sute de mii de oameni vor social-democraţii să adune în Piaţa Victoriei, însă nu toţi participanţii ştiu sigur de ce bat atâta drum. La 5:00 dimineaţa s-a dat adunarea în centrul Oradei. Oamenii s-au conformat cerinţelor de partid, şi-au luat tricouri albe şi bagaje puţine. În total, din tot judeţul, 50 de autocare pline se îndreaptă spre Capitală. Din Timiş, 2.000 de persoane au pornit la drum, înainte de ora 6:00.


 

ACTUALIZARE 6:00 Simpatizanții PSD din cele mai îndepărtate puncte de București au pornit deja spre Capitală sau se pregătesc de drum.  De la Timișoara, de pildă, au plecat primele autocare, dar din întreg județul sunt așteptate să plece spre București circa 2.000 de persoane.


Mobilizare impresionantă pentru ceea ce PSD îşi doreşte să fie sâmbătă marele miting împotriva abuzurilor de la Bucureşti. Piaţa Victoriei, locul consacrat al rezistenţei antiguvernamentale, s-a transformat peste noapte.  A dispărut parcarea, a apărut o scenă masivă, iar un elicopter MAI a fost autorizat, în premieră, pentru survol. În acest timp, filialele partidului fac eforturi uriaşe să găsească resurse pentru protest. Oameni, mâncare, transport. Bucureştiul va fi alt oraş, sâmbătă, blocat pe multe artere pentru cea mai mare manifestaţie pe care şi-o doreşte partidul, de la alegeri încoace.

Organizaţiile PSD din ţară se străduiesc să contribuie cât mai mult la numărul de participanţi la miting, anunţat de liderii de la Bucureşti. Peste 200.000 de oameni ar urma să fie mâine seară, în Piaţa Victoriei. Unii lideri PSD avansează chiar un efectiv de 300.000 de oameni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Discuție reporter-viceprimar PSD (sursa: Newsweek):

- Autobuze, microbuze, au căzut.

- Câţi oameni sunt?

- În principiu, noi, cu maşini, eram pentru 50.

- Din comună, da?

- Din comună.

- Sunt nu doar membri PSD?

- Şi simpatizanţi avem. E o problemă, că sunt mai bătăioşi ăştia, nu poţi să-i iau aşa cum e. De asta ar fi fost extraordinar dacă ne ajutaţi cu o maşină.

Discuţia e între viceprimarul PSD al comunei Balaci, judeţul Teleorman, şi un jurnalist care a pretins că sună de la biroul central al partidului.

De la problemele legate de transport, se ajunge la cele legate de mâncarea pentru manifestanţi.

- Spuneţi-mi, aveţi tot ce vă trebuie pentru cei 50 de oameni? Cum vă descurcaţi cu masă, cu...

- Groaznic. Acum să vă spun aşa. Mie mi-a lăsat impresia de lagune ( sic! - n. r. corect: lacune) în organizare, în ceea ce priveşte logistica şi, în fine... Îi ducem pe ăştia nemâncaţi şi... ştiţi cum e, omul îl iei de acasă la ora aia şi...

Costul deplasării la Bucureşti e altă problemă.

- De unde faceţi rost de bani?

- De unde, domnule? De la noi din buzunar.

- De la dumneavoastră şi domnul primar.

- Eu şi primarul, da.

- Şi câţi bani puneţi de la dumneavoastră?

- Sare de 1.000 - 1.500 de lei, cu mâncarea. Şi îi mai rugăm să îşi mai ia şi ei, care au posibilitatea.

O posibilitate e ca oamenii să fie luaţi la întrebări de jurnalişti, aşa că primăria a făcut o selecţie dură.

- Mai vine vreo televiziune pe acolo şi nu ştiu ce să vorbească, ne face de ne dau ăştia pe la ziar, se plânge viceprimarul.

Reportajul integral, aici.

Şi Fundulea, un oraş din judeţul Călăraşi, va trimite oameni la demonstraţia PSD.

Discuție cu reporterul Digi24:

- Vă duceţi mâine?

- Păi, cum să nu?

- V-a anunţat? Da? Se strâng 500 de aici? Se strâng 500 de persoane de aici?

- Ba da... Aici, de 20 de ani e PSD-ul. Nu ştiu dacă vor merge 500, dar...

- Merge care vrea, până la urma urmei!

- De 20 de ani, ei au fost!

- Mâine la cât se pleacă?

- La 9 şi ceva, 10. Depinde când stabileşte.

- Trebuie îmbrăcat în alb, ca să fie vizibil...

Invitații la miting în cutiile poștale

Social-democraţii mizează şi pe susţinătorii din Capitală, dovadă fluturaşii trimişi prin poştă, în mai multe blocuri din Sectorul 3.

- Cine ştie ce-o fi acolo...? (se uită pe fluturaşul din cutia poştală)

- Ce scrie acolo?

- Sâmbătă, 9 iunie, aşa, la ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

- Şi vă duceţi?

- Nu ştiu...

- Păi se asigură apă, sandvişuri...

- Ştiu, da... Cu PSD-ul suntem şi noi. Da...

- Păi, şi? Soţul nu merge?

- Soţul... nu ştiu. E bătrân.

Sigur e că în Piaţa Victoriei va fi o scenă de pe care liderii PSD îşi vor transmite mesajele. În singura parcare supraterană din Piaţa Victoriei, nu mai există nicio maşină. Nimeni nu mai are voie să parcheze aici cel puţin până duminică. Acum se lucrează la construirea scenei pe care vor urca liderii PSD.

- Ce faceţi?

- Punem ecrane cu LED.

Unii bucureșteni sunt nemulțumiți:

„Mi se pare un dezastru. E un spațiu public. E un abuz”.

„Oamenii plătesc această parcare și ei au luat-o. Cei care lucrau în jur aici parcau, aici”.

Străzi închise, parcări și elicopter

Membrii şi simpatizanţii PSD vor începe să sosească în Bucureşti după ora 16:00. Au fost pregătite parcări speciale şi mai multe străzi şi segmente de bulevarde vor fi închise. Manifestanţii vor coborî din autocare şi maşini în zona Romaero, Calea Plevnei, strada Berzei, Academia Română, Piata Constituției şi în curtea Palatului Parlamentului.

Sunt peste 300 de locuri de parcare pregătite doar în zona de nord a a Capitalei. La Romexpo vor fi aduse autocare și autoturisme ale simpatizanților PSD.

De aici, oamenii vor porni pe jos spre Piaţa Victoriei.

Peste 500 de jandarmi şi poliţişti vor fi mobilizaţi pentru mitingul PSD, care va fi supravegheat din aer de un elicopter al Ministerului de Interne.

„În acest elicopter se va afla un poliţist rutier care va transmite informaţii utile colegilor de la sol”, a precizat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR.

Demonstraţia va începe la ora 20:00 şi e programată să dureze două ore.

Iar pentru că pe rețelele de socializare a început vineri să fie vehiculată informația că stația de metrou Piața Victoriei va fi închisă sâmbătă, Metrorex a venit cu precizări: Stația Piața Victoriei nu va fi închisă sâmbătă, însă nu este exclusă această posibilitate, dacă va fi o solicitare în acest sens din partea instituțiilor abilitate să asigure ordinea publică.

Citiți și:  Profesor: Încearcă să ne racoleze pentru mitingul PSD. Ne-au lăsat invitație scrisă pe tablă

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri