Sari la conținut

A murit tatăl lui Mihai Neșu. „Nu s-a sinucis așa cum s-a anunțat. E un an foarte trist”

Actualizare 11:45: O primă reacție, pe pagina de Facebook a Fundației Mihai Neșu. Postarea este scrisă chiar de fostul jucător al Stelei.

Azi noapte a murit și tata. Nu s-a sinucis așa cum s-a anunțat. S-a stins după o săptămână la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficiență cardiacă, respiratorie și renală.
Dumnezeu să-l odihnească!
Mă bucur că m-am întors din Olanda și am putut fi lângă părinții mei în ultimele lor luni. Să-i mai supăr puțin cu obrăzniciile mele...
E un an foarte trist, dar ăsta-i cursul vieții și cu ajutorul lui Dumnezeu depășim toate momentele grele.
Multumesc tuturor pentru suport și celor din media care m-au căutat, să mă ierte, dar să mă înțeleagă ca nu vorbesc cu ei.
Mihai Neșu”, acesta este mesajul scris de Mihai Neșu.


Una dintre ipoteze este că Mircea Neșu, în vârstă de 74 de ani, a ajuns la spital după ce ar fi înghiţit o doză mare de mediamente. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o moarte accidentală sau nu.

Nu este prima dramă prin care trece fostul fotbalist anul acesta. În primăvară, mama sa a murit, după o luptă de câţiva ani cu cancerul.

Tragedia de astă-primăvară l-a determinat pe Mihai Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său.

Mihai Neşu este paralizat de mai bine de trei ani, în urma unei accidentări, în timpul unui antrenament la echipa sa de club, FC Utrecht din Olanda. 

Mircea Neşu
- medic de profesie
- a jucat fotbal ca mijlocaş, 145 de meciuri în Liga 1
- a câștigat Cupa României cu “U” Cluj în 1965
- a fost arbitru între 1978 şi 1986 
- s-a retras din arbitraj în ’86
- a fost observator şi a făcut parte de mai multe ori din Comisia Centrală a Arbitrilor