A patra zi de căutări în cazul adolescentei dispărute în Munții Retezat

Data publicării:
cautari 1

 

200 de oameni şi-au unit forţele şi au răscolit pădurile din Retezat în căutarea Dalianei Rădoi. Autorităţile au luat în calcul şi posibilitatea ca fata să se fi înecat. Apele barajului Gura Apelor au între 15 și 90 de metri adâncime.

Scafandrii au stat de trei ori câte o oră jumate, la temperaturi de 13-15 grade, s-a lucrat la o adâncime de 20-25 de metri”, a spus Ovidiu Oprea, ISU Hunedoara.

„Ne dorim ca toate eforturile pe care le facem aici în zona asta să fie inutile și să o găsim vie în altă locație”, a spus Dan Terteci, şef cabinet prefectură în Hunedoara.

Daliana Rădoi a fost văzută ultimă dată de niște tăietori de lemne, la o distanță de 20 de kilometri de tabără.

Autorităţile nu exculd posibilitatea ca fata să se ascundă undeva, de teamă că ar putea fi pedepsită pentru că a pus pe jar atâţia oameni. Nimeni însă nu va sancţiona un copil. Toată lumea îşi doreşte ca ea să fie în viaţă.

„Noi luăm în calcul toate ipotezele și până când nu vom găsi un indiciu, nu vom întrerupe căutările”, a declarat Lucian Stoichițoiu, purtător de cuvânt IJJ Hunedoara.

Abandonată de părinţi, Daliana este în grija unui centru de plasament din Lupeni. Ea se afla într-o tabără socială organizată de un preot.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri