Accident grav în Timiș, provocat de o tânără însărcinată

Data publicării:
smurd ambulanta-1

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, accidentul s-a petrecut între localităţile Remetea şi Izvin, pe DN6, drum care leagă Timişoara de Lugoj, când o tânără de 19 ani, însărcinată, care se afla într-o maşină alături de sora sa, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens, unde a intrat în plin într-o altă maşină care circula regulamentar şi în care se aflau o femeie şi cei doi copii ai acesteia, de şapte şi respectiv opt ani, notează Mediafax.

Conform surselor citate, tânăra care a provocat accidentul este însărcinată şi, în urma izbiturii dintre cele două maşini, ea şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă de gradul II.

Tânăra, sora sa, femeia din cealaltă maşină şi copiii acesteia au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, în Timişoara, toţi având traumatisme multiple. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier şi au întocmit dosar penal pe numele şoferiţei de 19 ani pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri