Sari la conținut

Aeroportul din Târgu Mureş, închis până pe 13 octombrie. Cursele aeriene vor fi redirecţionate la Cluj

Potrivit unui anunţ de presă transmis, luni, de reprezentanţii Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, acesta este închis traficului aerian, de luni de la ora 7.00 şi până în 13 octombrie, la ora 10.00, pentru reparaţii la pista de aterizare-decolare, scrie Mediafax. 

"Conducerea aeroportului recomandă pasagerilor care şi-au achiziţionat bilete în această perioadă să contacteze reprezentanţii companiilor aeriene de la care au cumpărat biletele pentru a primi toate detaliile necesare. În acelaşi timp, menţionăm că reprezentanţii companiilor aeriene care operează în prezent pe Aeroportul "Transilvania" au fost anunţaţi din timp referitor la perioada de efectuare a acestor revizii tehnice, astfel încât să poate lua toate măsurile care se impun", se menţionează în documentul citat.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, Vladimir Vasilescu, a declarat, luni, că este vorba despre peste 20 de curse aeriene interne, pe relaţia cu Bucureşti şi operate de Tarom, şi curse internaţionale operate de Wizz Air.