Afacerea de succes a unui tânăr absolvent din Cluj: „Vând mult în străinătate”

Data publicării:
AFACERE

Răzvan spune că a descoperit satul Idicel-Pădure din Cluj în timpul facultăţii, când făcea o cercetare. Atunci a observat că aici există multe resurse nefolosite.

„Vând mult în străinătate, dar cel mai mult aş vrea să fiu activ pe piaţa din România. Vând la Londra foarte bine, vând în Itlaia, vând în Belgia”, a spus Răzvan Rusu, antreprenor.

La doar un an de când a deschis fabrica, tânărul aproape şi-a triplat producţia de dulceaţă. Afacerea nu îi aduce doar lui profit, ci şi sătenilor care au unde să vândă fructele, iar unii dintre ei şi-au găsit aici locuri de muncă.

Dulceaţa de la Idicel-Pădure este 100% naturală şi este făcută după reţete foarte vechi. Din acest an aici este pregătit şi magiunul cu ciocolată belgiană. „O să am ciocolată Veronica, Claudia, Lenuţa MUSCA Sunt femeile care m-au ajutat vara asta să fac dulceaţă”, a mai spus Răzvan Rusu.

„La SIAL Paris, cel mai mare târg de alimente din lume, anul acesta merg cu multe produse noi”, a completat antreprenorul.

Potrivit ultimelor statistici realizate de Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, în România există 100 de mii de tineri până în 30 de ani care nu au un loc de muncă, aproape un sfert din numărul total de şomeri. În plus, 27% din românii care nu au unde să muncească au studii post-liceeale sau universitare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri