Sari la conținut

Amendă în urma unei fotografii postate pe Facebook

O poză publicată pe Facebook i-a adus o amendă unei femei din Oradea. Ea aruncase saci cu gunoi la marginea oraşului şi a fost fotografită de cineva, care a publicat apoi pozele pe reţeaua de socializare. Imaginile au fost văzute de poliţiştii locali care au găsit-o pe femeie şi au sancţionat-o.

Sacii cu moloz şi resturi menajere au fost abandonaţi pe o stradă de la periferia oraşului. Acolo au fost văzuţi de un orădean, care i-a fotografiat şi a postat pozele pe un grup de Facebook. Poliţiştii locali s-au autosesizat şi au descoperit-o rapid pe femeie. 2000 de lei a fost amenda pe care a primit-o.

Monica Ambro - purtător de cuvânt Poliţia Locală Oradea: „O simplă depozitare legală la groapa de gunoi presupune o taxă pentru tona de moloz de 15 lei.”

Administratorul grupului de Facebook "Oradea suntem noi", pe care au apărut fotografiile cu deşeurile aruncate la întâmplare, spune că autorităţile urmăresc postările utilizatorilor.

Bogdan Bealcovschi - administratorul grupului "Oradea suntem noi": „Oamenii care postează aici postează nemulţumirile. Autorităţile urmăresc ceea ce se întâmplă şi încearcă să ia măsuri.”

Localnică: „Să posteze? Foarte bine! Foarte bine şi dacă îi prinde, să îi şi amendeze calumea.”

Localnică: „Poliţia nu poate să fie tot timpul peste tot şi aşa, măcar, cine vede sesizează, poliţia merge.”

Pe lângă amenda primită, femeia a fost obligată să cureţe zona unde a aruncat deşeurile.

Pe aceeași temă