VIDEO. Șase protestatari au fost ridicați de poliție. Amenzi de peste 9.000 de lei

Data actualizării: Data publicării:
protest inquam

Șase persoane au fost conduse la secţia de poliţie şi au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 9.000 de lei pe durata protestelor care au avut loc sâmbătă seara în Bucureşti, a informat Jandarmeria.

Sancţiunile contravenţionale, în valoare totală de 9.100 de lei, au fost aplicate pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile şi refuzul de a părăsi manifestaţia la solicitarea forţelor de ordine.

Disputele dintre protestatari şi jandarmi au avut loc după ora 18, când foreţele de ordine au inceput să monteze gardurile de protecţie, iar manifestantii s-au opus. 

A fost o seară a protestelor în Bucureşti și în marile oraşe. Oamenii au ieşit în stradă în număr mare, au fost peste 5.000 în Capitală şi alte câteva mii în ţară. Protestatarii sunt nemulţumiţi de coaliţia de guvernare, principalul reproş este că partidele de la putere nu-şi respectă promisiunile din campanie. Au fost şi momente tensionate la Bucureşti. Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii în momentul în care aceştia încercau să monteze garduri.  Protestul antiguvernamental a durat mai bine de patru ore.

Citiți și: VIDEO REPORTAJ. Momente tensionate între protestatari și jandarmi

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri