Apartamente invadate de șobolani, în centrul Capitalei

Data publicării:
sobolani

Zeci de şobolani au invadat, de câteva zile, un bloc din Bucureşti, situat în aproierea centrului oraşului. Au ros cărămizi, ţevi şi au intrat în case. Oamenii se tem că şobolanii vin din magazinul aflat la parter, din care mulţi dintre ei cumpără mâncare.

„Cel puţin 10 apartamente sunt invadate de şobolani. Vorbim despre un bloc din sectorul doi al Capitalei, aproape de centrul oraşului”, relatează Carla Tănasie, jurnalist Digi24.

Locatarii au făcut tot felul de improvizaţii ca să scape de rozătoarele purtătoare de boli.

Asta e răzătoarea mea de brânză . Vorbesc serios. Uitaţi, asta am pus ca să putem sta liniştiţi în casă, să nu intre pe hotă”, afirmă un locatar.

Locatarii spun că şobolanii s-au înmulţit peste măsură de o săptămână. Habar nu au de unde au apărut, însă îi sperie ideea că ar putea veni de la un supermarket de la parterul blocului, de unde mulţi oameni fac cumpărături.

Primăria nu a anunţat până acum dacă are de gând să deratizeze zona care colcăie de şobolani. Oficialii spun că abia au făcut-o în urmă cu trei luni şi că asociaţia de proprietari poate să repete singură acum operaţiunea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri