Aproape 140 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri. Alte 800 ar putea fi afectate

Data actualizării: Data publicării:
bulevard cu bocuri din bucuresti
Cartier din București. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Aproape 140 de blocuri din zona bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil Ressu rămân fără apă caldă, de luni până vineri, ca urmare a unor lucrări de reparaţii efectuate la Magistrala 1 Sud în Sectorul 3.

Lucrările de reparaţii vizează înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud cu diametrul de 1.200 de milimetri, potrivit unui comunicat al Termoenergetica, citat de Agerpres.

Lucrările, despre care compania municipală spune că sunt esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului şi impun oprirea furnizării apei calde pentru 11 puncte termice care deservesc aproape 140 de blocuri din zona bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil Ressu.

De asemenea, având în vedere faptul că lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri şi spitalele Colentina şi Fundeni.

Blocurile sunt situate în sectoarele 1 şi 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Şoseaua Fundeni, Bulevardele Teiul Doamnei şi Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zănoagei, Maşina de Pâine şi Judeţului, Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Aviaţiei, Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum şi strada Baicului.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri