Ar face față România unui nou Colectiv? Răspunsul ministrului Rovana Plumb

Data actualizării: Data publicării:
Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, face declaratii de presa la Parlament.
Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Foto: Digi24

Niciun reprezentant al Guvernului nu a anunţat că intenţionează să includă un omagiu în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv în programul său de azi. Rovana Plumb s-a limitat în a spune că nu îşi doreşte ca o astfel de tragedie să se mai întâmple vreodată în România. De altfel, preşedintele Klaus Iohannis este singurul reprezentant al statului care a fost azi la locul tragediei.

Reporter: E România pregătită să facă față unui nou Colectiv?

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene: Ferească Dumnezeu! Vă rog să nu mă puneți să răspund la o astfel de întrebare. Întotdeauna gândesc pozitiv și nu-mi doresc astfel de eveniment să se mai întâmple.

Biroul de presă al Guvernului a transmis presei, la ora 14:33, un comunicat scurt, sec adresat de prim-ministrul Viorica Vasilica Dăncilă victimelor #Colectiv. Asta, după ce Dăncilă, întrebată de jurnalişti, la ora 10:00, dacă are un mesaj pentru victime, nu a răspuns întrebării şi a plecat.

Azi se împlinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv. Printre cei care au fost revoltați de gestul prim-ministrului, se află și actorul Marius Manole care a spus că „nu au voie să evite un răspuns, numai pentru reacția asta Dăncilă ar trebui să plece azi acasă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri