Autostradă nefinalizată, inaugurată azi

Data publicării:
autostrada nadlac

Muncitorii lucrează de zor la primul lot al autostrăzii Nădlac-Arad. Chiar dacă drumul de mare viteză ar fi trebuit inaugurat în ianuarie anul viitor, constructorul a decis să-l deschidă circulaţiei mai devreme, pentru a uşura accesul către vamă, înainte de sărbători.

Unele le vom termina până la sfârşitul lui ianuarie, altele vor mai dura un pic, mă refer în principal la racordul electric pentru asigurarea iluminatului în nodul rutier care durează mai mult”, spune Adrian Adler, reprezentantul constructororului autostrăzii Nădlac – Arad.

Experienţa din anii trecuţi ne arată însă că promisiunile nu sunt întodeauna respectate. Pe autostrada dintre Arad şi Timişoara, de exemplu, telefoanele de urgenţă lipsesc şi acum iar în parcări nu fost montate toaletele.

Şi autostrada Sibiu-Orăştie a fost dată în folosinţă în noiembrie, înainte să fie consolidate dealurile din apropiere. Asta chiar dacă autorităţile ştiau că în zonă se produc des alunecări de teren. Iar în mai puţin de două săptămâni, primele crăpături au apărut deja în asfaltul proaspăt.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri