Băieţel de şase ani, internat în stare gravă după ce a căzut de la etajul al patrulea

Data publicării:
ambulanta smurd mediafax

Potrivit poliţiştilor constănţeni, băieţetul de şase ani a căzut în jurul orei 17:00, incidentul petrecându-se pe Aleea Egretei, din cartierul CET al muncipiului Constanţa, potrivit Mediafax.

Din primele date a reieşit că băiatul de şase ani era singur acasă când a avut loc accidentul.

El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit cadrelor medicale copilul, care a suferit multiple traumatisme, fiind cooperant.

Băieţelul a rămas internat în spital, medicii fiind însă rezervaţi în privinţa stării copilului.

Acesta este al doilea caz petrecut vineri la Constanţa, după ce în jurul prânzului o fetiţă de un an şi şapte luni a murit tot după ce a căzut de la geamul unui apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc, Poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, acest incident s-a petrecut în jurul orei 13.00, pe strada Zefirului, din cartierul Poarta 6, din Constanţa.

Fetiţa se afla în grija bunicii, alături de sora ei geamănă şi de un băieţel în vârstă de şapte ani, iar la un moment dat, scăpată de sub supraveghere, a căzut de la o fereastră a apartamentului. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, însă cadrele medicale nu au mai putut să o salveze pe fetiţă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a căzut fetiţa.

Și În Hunedoara, la Lupeni, o fetiţă în vârstă de şapte ani a murit, tot azi, după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul al treilea al unui bloc din oraş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri