Bărbat reținut după ce a amenințat polițiști în clipuri postate pe internet

Data publicării:
barbat cu catuse
Un român, considerat cel mai periculos agresor sexual din Spania, a fost condamnat la aproape 300 de ani de închisoare Foto: Getty Images

Un bărbat care i-a ameninţat cu acte de violenţă pe poliţiştii Secţiei 24 prin intermediul unor clipuri video postate pe internet a fost reţinut duminică, informează Poliţia Capitalei.

Polițiștii s-au sesizat după apariția clipurilor în care bărbatul îi ameninţa cu acte de violenţă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică şi incitare la ură sau discriminare.

Poliția Capitalei arată că, în baza mandatului de aducere emis de procurori, poliţiştii l-au găsit pe suspect și l-au dus la audieri la Secţia 24.

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie", se arată în comunicatul poliției.

Un incident similar a avut loc de Paște, când mai mulți indivizi au provocat poliția, ceea ce a atras intervenția forțelor de ordine. Spartacus, una dintre persoanele care au participat la bătaia din cartierul bucureştean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri