Bilet lăsat la poartă autorităților care controlează porcii de pestă: „Ceea ce căutați se află în lăzi frigorifice”

Data publicării:
bilet-gorj-pesta-porcina

ISU Gorj anunță că a găsit, la locuința unor cetățeni din Târgu-Jiu, un bilețel atârnat în poartă prin care oamenii au vrut să demonstreze că înainte să-i loveasă pesta porcină africană, au lovit-o ei pe ea.

„Evident, nu cu prea multe studii, dar cu <școala vieții>, proprietarii unui imobil situat pe strada Prelungirea Panduri din municipiul Tg-Jiu au vrut să ne demonstreze că sunt cu un pas în fața pestei porcine africane. Pentru că s-a confirmat că pesta porcină africană a ajuns și în câteva localități din județul nostru, autoritățile responsabile au luat măsuri în consecință, iar conform legislației în vigoare și noi, pompierii militari, avem atribuții pe acest segment. Nu mică ne-a fost mirarea când am ajuns la porțile acestor cetățeni care au lăsat un bilețel atârnat în poartă, destul de expresiv ce-i drept, prin care au vrut să demonstreze că înainte să-i loveasă pesta porcină africană au lovit-o ei pe ea”, scriu reprezentanții ISU Gorj, potrivit Mediafax.

Pe bilețelul găsit de pompieri scrie: „Suntem plecați la cei doi nepoței, în zona 9 Mai, pentru îngrijire Revenim acasă în jurul orei 18.00. Ce căutați se află în lăzi frigorifice”.

ISU Gorj îi sfătuiește pe oameni să nu le urmeze exemplul acestor cetățeni, să se supună indicațiilor autorităților și „să conștientizeze că în joc este sănătatea lor și a copiilor lor”.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri