Sari la conținut

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost finalizată 

FOTO hotelofice.ro

Reprezentantul firmei care deţine Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, Arnold Klingeis, a declarat, miercuri, că Biserica de Gheaţă a fost finalizată, fiind amplasată în imediata apropiere a hotelului, scrie Mediafax. 

"În cea mai mare parte biserica este gata, mai sunt necesare lucrări de finisaj. În principal, este vorba de câteva sculpturi care vor fi în cadrul bisericii", a afirmat Arnold Klingeis.

Potrivit acestuia, deşi obiectivul turistic este gata, nu va putea fi vizitat decât după slujba de sfinţire, care va avea loc în 29 ianuarie. "Se va organiza o slujbă ecumenică de sfinţire a bisericii. Vor fi, ca în fiecare an, circa şase-şapte preoţi de diferite confesiuni care vor participa la eveniment", a spus Arnold Klingeis.

El a precizat că este al nouălea sezon consecutiv în care se construieşte Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac, obiectiv în care au avut loc, în anii anteriori, mai multe cununii şi botezuri.

De asemenea, este a zecea iarnă în care se construieşte Hotelul de Gheaţă, obiectiv turistic care poate fi vizitat încă de la Crăciun. Hotelul din acest sezon a fost organizat sub genericul "Horoscop", cele douăsprezece camere purtând numele zodiilor.