Bonton. Beard Brothers, tinerii nonconformiști care schimbă viețile celor din jur

Data actualizării: Data publicării:
beard brothers

Au barbă şi tatuaje şi sunt uniţi de aceeaşi cauză: să schimbe vieţile celor din jur! Beard Brothers, tinerii din Cluj care au înfiinţat o organizaţie a binelui, oferă de mai bine de cinci ani, şanse la o viaţă normală. Despre ajutorul pe care l-au dat sistemului de educaţie, dar şi celui de sănătate, aflăm duminică, de la 17:30, la emisiunea Bonton.

5 ani de voluntariat, peste 500 de membri, 11 campanii încheiate şi sute de vieţi schimbate. Asta înseamnă, pe scurt, Beard Brothers, poate cea mai neconvenţională asociaţie din ţara noastră. Frăţia Bărboşilor este o mare familie care arată o altă faţă a României. Dăruiesc necondiţionat şi o fac pe timpul, şi mai ales, pe barba lor!

Cornel Hoza - preşedinte Beard Brothers: La început oamenii erau destul de sceptici în ceea ce ne priveşte, pentru că, hai să fim serioşi, nu arătăm a fi genul de oameni care să facă lucrul ăsta, dar am crescut de la a strânge haine la a face campanii de zeci şi sute de mii de euro, am ajuns să ne implicăm în sistemul de sănătate, în sistemul educaţional şi aşa mai departe.

De la dăruit zâmbete, haine şi rechizite, bărboşii au ajuns să cumpere aparate medicale pentru secţia de arşi a Spitalului de urgenta din Cluj Napoca şi să renoveze şcoli şi spitale. De la an la an, au crescut miza, iar cea mai recentă campanie a lor a strans aproape 150 de mii de euro pentru achiziţia unei ambulanţe Smurd.

Alexandru Kerekes - membru Beard Brothers: Se poate mai mult, îs foarte mulţi oameni care ar vrea să facă, dar nu au curajul şi noi asta încercăm să le arătăm că se poate, dacă punem mână de la mână se poate.

Întreaga poveste a bărboşilor inimoşi, o puteţi vedea astăzi, de la 17:30, la emisiunea Bonton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri