BONTON. Leslie Hawke ajută de 13 ani copiii români

Data publicării:
leslie hawke

Leslie Hawke a venit în România în anul 2001 şi a hotărât să rămână în ţara noastră ca voluntar. Simtea ca aicie este nevoie de ajutorul ei.

„Eu mi-am luat angajamentul să stau aici 20 de ani. Pentru că asta e o generaţie. Şi toţi investim 20 de ani în copiii noştri. Dar când ne gândim la un proiect, o facem pe termen scurt. Corpul Păcii m-a trimis aici pentru 2 ani. Sincer, nu aş fi realizat nimic în 2 ani. Abia începusem să înţeleg problema”, a declarat Leslie Hawke.

Strânge anual fonduri de aproape jumătate de milion de euro, pentru o Românie mai bună. Până acum, mama celebrului actor Ethan Hawke a ajutat peste 10.000 de români. Toate acestea prin asociaţia la care este co-fondator: OvidiuRo.

„Vreau să fac o diferenţă, să ajut, facilităţi pentru toţi, nu toţi vor să facă asta. Lucrând cu aceşti copii, îmi dă energie. Nu mă epuizează. Mă supără foarte tare să văd un copil cerşind. Şi mă simt foarte bine când văd un copil la şcoală, despre care ştiu că nu ar fi acolo, dacă nu ar fi munca pe care o facem”, a mai spus Leslie Hawke.

De ce a ales ţara noastră şi de ce ultimii 13 ani petrecuţi aici sunt cu noroc pentru Leslie Hawke, aflaţi duminică de la ora 17.30 la emisiunea Bonton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri