Bucureștenii din Sectorul 5 care nu își plătesc datoriile la bugetul local vor rămâne fără locurile de parcare de la ADP

Data actualizării: Data publicării:
bani numarati in maini
Foto: Getty Images

Primăria Sectorului 5 a anunțat pe Facebook că locuitorii din sector care nu își plătesc datoriile la bugetul local vor rămâne fără locul de parcare închiriat de la Administrația Domeniului Public.

Potrivit Hotârârii 184/25.11.2015 a Consiliului Local Sector 5, valabilitatea contractului de închiriere a locului de parcare de reședință va fi prelungit de drept, pentru încă un an fiscal, dacă utilizatorul:

- nu înregistrează obligații către bugetul local restante la data de 31 decembrie a anului anterior

- achită integral până la 31 martie taxa de parcare aferentă anului în curs

Nerespectarea prevederilor de mai sus atrage rezilierea de drept a contractului la data expirării lor.

Restanțele pot fi compuse din taxe, impozite și amenzi.

Persoanele care nu au restanțe beneficiază de prelungirea automată a contractului de parcare și pot achita contravaloarea contractului închiriere a locului de parcare până la data de 31 martie 2023.

Totodată, Primăria Sectorului 5 anunță că până pe data de 15 ianuarie 2023 activitatea cu publicul a Serviciului Parcaje Auto de Reședință este suspendată. Cererile pentru închirierea unui loc de parcare de reședință pot fi depuse începând cu data de 16 ianuarie 2023, pe platforma parcari.sector5.ro.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri