București | Școli închise marți din cauza RADET. Elevii nu au mai suportat frigul

Data actualizării: Data publicării:
colegiul emil racovita sector 2 bucuresti

Cursurile sunt suspendate, marţi, în patru unităţi de învăţământ din Sectorul 2 din cauză că nu au căldură, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul Marian Banu, din cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Este vorba despre Colegiul „Emil Racoviţă”, Colegiul „Iulia Hasdeu”, Şcoala gimnazială Nr. 56 şi Şcoala gimnazială Nr. 85.

Și la Şcoala nr. 190 din Sectorul 4 programul a fost modificat din acelaşi motiv.

Căldura a fost oprită de luni. Locuitorii din peste 50 de blocuri îndură frigul

Peste 50 de blocuri şi 4 imobile din sectorul 2 al Capitalei au rămas, de luni dimineaţa, fără căldură şi apă caldă, după ce RADET a oprit agentul termic pentru remedierea unor avarii în reţeaua de termoficare.

Compania din subordinea Primăriei Capitalei anunța luni că furnizarea agentului termic în zona afectată va fi reluată marți dimineață în jurul orei 8:00. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar pe site-ul instituției a fost postată, marți, o altă oră la care „se estimează” că va fi furnizată căldură - 18:00. De la ora 8:00 la ora 18:00 - o diferență de „doar” zece ore într-o zi cu temperaturi negative. Și o estimare ce pare lipsită de profesionalism.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri