Bursa locurilor de muncă. Se caută absolvenţi de studii medii şi muncitori calificaţi 

Data publicării:
somaj - participanti la o bursa a locurilor de munca - mfax

Şomerii sau absolvenţii din întreaga ţară au şansa să îşi găsească un serviciu. Doritorii trebuie să vină astăzi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, acolo unde va avea loc bursa locurilor de muncă.  

Un număr de 82 de agenţi economici din Braşov îşi vor căuta, astăzi, angajaţi, la bursa organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La nivelul judeţului sunt 907 locuri de muncă vacante, 201 locuri pentru studii superioare şi 606 pentru studii medii. La mare căutare sunt meseriile de inginer, agent servicii client, consiler financiar dar şi coordonator vânzări.

La Covasna sunt vacante 200 de locuri de muncă. Astfel, pentru absolvenţii cu studii superioare sunt 13 oferte, pentru studii medii 22, pentru muncitori calificaţi 97 şi pentru cei necalificaţi 53. Se caută specialişti în confecții, asigurări, prelucrarea lemnului, construcții, industria auto, industria hotelieră,industria alimentară, comerț, servicii, fabricarea produselor ceramice.

La bursa locurilor de muncă din Oradea sunt aşteptaţi peste 1.500 de absolvenţi de liceu. Aici sunt vacante 600 de locuri de muncă. Jumătate dintre absolvenţi sunt însă fără bacalaureat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri