Buzău: Femeie sancţionată de jandarmi după ce şi-a pierdut copilul de două ori într-o oră

Data actualizării: Data publicării:
jandarmeria

O femeie din localitatea buzoiană Bozioru a fost sancţionată cu avertisment de către jandarmi pentru că şi-a pierdut copilul în vârstă de trei ani de două ori în mai puţin de o oră. Băieţelul s-a rătăcit în mulţime, în timpul unei serbări câmpeneşti la care participau sute de oameni, scrie News.ro.

jandarmeria

Copilul în vârstă de 3 ani a fost observat de către jandarmii unui post montan în timp ce era singur, în mulţime, în timpul unei serbări câmpeneşti care a avut loc, la sfârşitul săptămânii, în localitatea buzoiană Bozioru.

Băieţelul plângea şi spunea că s-a pierdut de mama cu care venise la serbarea comunei, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Georgiana Nazîru.

Jandarmii au luat copilul şi au încercat să îi găsească mama, dar pentru că nimeni nu l-a recunoscut, au urcat pe scenă şi au anunţat la microfon că un minor a fost pierdut.

După aproximativ 15-20 de minute, a apărut mama băiatului care le-a spus jandarmilor că l-a pierdut pe băieţel pentru că a fost neatentă.

La mai puţin de o oră de la momentul în care copilul a fost lăsat în grija mamei, jandarmii l-au găsit din nou pe minor, rătăcit şi plângând în mulţime.

După ce au descoperit-o pentru a doua oară pe femeie, jandarmii au decis să o sancţioneze

„După nici o oră de la eveniment, jandarmii au fost surprinşi să îl revadă pe minor, pierdut şi de această dată. În acest caz, mama băieţelului a fost sancţionată cu avertisment conform Legii 61/ 1991, a spus Georgiana Nazîru.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri