Cadavrul unui bărbat ucis anul trecut, găsit într-un beci din Suceava. Cine este principalul suspect

Data publicării:
politia

Cadavrul unui bărbat ucis în toamna anului trecut a fost găsit de poliţişti într-un beci dintr-o locuinţă din judeţul Suceava, suspectat de comiterea faptei fiind chiar prietenul victimei, un bărbat de 30 de ani, aflat în arest pentru tâlhărie. Procurorii urmează să afle cum s-a produs omorul, scrie News.ro.

Poliţiştii au descoperit un cadavru aflat în stare de descompunere într-un beci dintr-o locuinţă din comuna Marginea.

Oamenii legii au făcut verificări într-un alt dosar în care un bărbat de 30 de ani, care locuia în casa tatălui său, fusese arestat pentru o tâlhărie comisă în luna aprilie. În urma cercetărilor, poliţiştii au mers la locuinţa respectivă, iar în beci au găsit cadavrul în stare de descompunere al unui bărbat, identificat ulterior ca fiind Maricel Zlotari, de 37 de ani.

Anchetatorii au stabilit că victima se cunoştea cu bărbatul în vârstă de 30 de ani care stătea în casa tatălui său, iar cei doi se vedeau des şi consumau şi băuturi alcoolice. La o astfel de întâlnire în luna noiembrie, cei doi bărbaţi s-ar fi certat, iar victima a fost lovită de bărbatul respectiv şi în urma rănilor a decedat. Bărbatul a dus cadavrul în beci şi l-a acoperit cu paie, el locuind mai departe în casa respectivă.

În luna aprilie, el a jefuit un bărbat din localitate, după care a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, fiind dus în arestul IPJ Suceava, unde se află şi în momentul de faţă.

Anchetatorii au precizat că dispariţia victimei nu a fost semnalată la momentul respectiv deoarece acesta nu avea familie şi nici prieteni.

Procurorii au început cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut fapta în urma căreia bărbatul a fost ucis.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri