Când începe licitația pentru noi autobuze în București

Data publicării:
170130_WIFI_RATB_00_INQUAM_Octav_Ganea

Procedura de licitație pentru achiziționarea de noi autobuze în București va începe în „maximum două luni”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, într-un interviu pentru Agerpres.

gabriela firea fb

Am finalizat în acest moment caietul de sarcini. Avem indicatorii tehnico-economici, avem proiectul de hotărâre aprobat deja în Consiliul General, iar în momentul în care bugetul va fi aprobat, imediat Direcția de achiziții va urca pe SEAP și această licitație. Această procedură este cea legală, pentru că nu poate să intre în licitație un obiectiv care nu are previzionat bugetul și, de aceea, am așteptat aprobarea în Parlament a legii bugetului de stat și a asigurărilor sociale de stat, promulgarea de către președintele României, comunicarea către Primăria Generală a cotelor defalcate de către Ministerul de Finanțe”, a spus Gabriela Firea.

Avem draftul de buget aproape finalizat, va fi în dezbatere publică, potrivit legii, 30 de zile, și la epuizarea acestei perioade de timp, vom veni cu el în dezbatere și aprobare în Consiliul General. Imediat, în momentul în care suma alocată pentru această achiziție de autobuze, tramvaie și troleibuze va fi efectiv prinsă în bugetul Capitalei, vom putea să urcăm pe SEAP și această licitație. Estimez că în jur de maximum două luni”, a adăugat primarul general.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri