Când vor fi lansate benzile unice pentru mijloacele de transport în comun

Data actualizării: Data publicării:
170130_WIFI_RATB_00_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat joi că instituirea benzilor unice pentru mijloacele de transport în comun va începe în prima parte a lunii iunie.

170130_WIFI_RATB_00_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

"Mai aproape de debutul proiectului benzi unice. În prima parte a lunii iunie va demara pilotul în zona: șoseaua București Ploiești de la intersecția cu str. Elena Văcărescu — Piața Presei Libere — B-dul Kiseleff — Mareșal Prezan — Calea Dorobanților (între Piața Dorobanților și Piața Lahovary) — George Enescu — Magheru — Piața Romană. În partea a doua a lunii iunie vom inaugura și proiectul pentru fluidizarea traficului în zona Colentina. Linia tramvaiului 21 va fi protejată de gard, ca linia 41, pentru ca mașinile mici să nu mai intre pe linia de tramvai, blocând circulația. Cale proprie pe tot traseul: terminal Sf. Gheorghe — Calea Moșilor — Obor — șos. Colentina — Terminal Colentina", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În luna martie, Primăria Capitalei promitea că benzile unice pentru transportul în comun vor fi gata în luna aprilie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri