Casă distrusă de un tir care a derapat

Data publicării:
tir

Iarna mai are câteva răbufniri. Când credeam că am scăpat de ninsori, meteorologii au emis un cod galben pentru opt judeţe, valabil până astăzi la ora 17. Problemele au început să apară încă de ieri după-amiază şi au continuat spre seară. În judeţul Suceava, un drum a fost blocat patru ore din cauza unui tir care a derapat, iar în Harghita s-a circulat în condiţii de iarnă și un camion s-a oprit într-o casă după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

A fost haos pe Drumul Naţional 15 din judeţul Harghita. Şoferii care au trecut prin zona Borsec mai mult au patinat, iar la 112 curgeau apelurile care anunţau accidente. Unul dintre ele s-a produs după ce un tir a derapat şi a intrat într-o casă, însă nimeni nu a fost rănit.

Unii şoferi aveau cauciucuri de vară, şi nu puţine au fost situaţiile în care au ajuns în şanţurile de la marginea drumurilor. Toată noaptea, drumarii au lucrat fără oprire.

Probleme au fost şi în judeţul Suceava. Pe DN2, şoferul unui camion a intrat într-o curbă cu viteză prea mare şi a derapat.

Circulaţia în zonă a fost închisă aproape patru ore. Până în această seară, judeţul Suceava este sub cod galben de ninsoare. La fel şi Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Mureş, Neamţ, Botoşani şi o parte din Satu Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri