"Casa Share". A treia locuinţă construită de voluntari, predată unei familii sărace

Data publicării:
casa share

Recunoştinţa acestor oameni este îndreptată spre Dana Iliuţă, o româncă stabilită în Marea Britanie şi soţul ei, Dave Ashforth. Cei doi au aflat prin intermediul Facebook de proiectul Casa Share, prin care oameni nevoiaşi primesc o locuinţă nouă, construită de voluntari. Aşa că au luat legătura cu iniţiatorul programului.

Bogdan Tănasă, inițiator proiect: „M-a întrebat: putem face ceva pentru ei? Zic, putem, dar.. cu ce? Nicio problemă, ajutăm, vorbim și pornim proiectul. Asta a fost acum cam o săptămână și jumate , într-o săptămână jumate am terminat căsuța”.

Dana Iliuță: „Am aflat de proiectul acesta pe Facebook, unele persoane au dat share sau like și am zis că m-ar interesa să ajut, pentru că n-am uitat de unde sunt”.

Gabriel şi Andreea, cei care se bucură de o casă nouă, au crescut la orfelinat şi până acum au trăit într-o singură cameră, unde nu aveau nici măcar curent electric.

Implicat în acţiuni caritabile şi în ţara sa natală, Dave Ashforth promite că va încerca să ajute şi alte familii sărace.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri