Caz de pedofilie nerezolvat de peste un an. Ce i-a spus părintelui Poliția

Data publicării:
tulcea copii

Cazul poliţistului pedofil din Drumul Taberei îi încurajează şi pe alţi români să povestească momentele teribile prin care au trecut copiii lor. Un bărbat din Tulcea susţine că fiica lui a fost abuzată la finalul anului 2016, chiar în propriul apartament. Ancheta a stagnat, iar făptașul nu a fost încă prins.

Bărbatul susține că fata lui a fost urmărită după ce a plecat de la școală până în fața scării, apoi presupusul pedofil ar fi urcat împreună cu ea. Acesta i-a cerut un pahar cu apă și astfel a reușit să intre în casă. După ce a băut apa, bărbatul a început să o abuzeze pe fata de 11 ani.

Din spusele fetei, la acea dată, se pare că agresiunea a durat puțin. Pedofilul s-a oprit brusc și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fapta a fost denunțată în aceeași seară și tot atunci s-au ridicat și probe - paharul din care a băut agresorul și imagini video de la o cameră de supraveghere din apropierea locuinței.

După amploarea cazului din București, bărbatul s-a hotărât că este momentul să insiste la Poliție și vrea o rezolvare pentru situația în care a fost pusă fata lui.

Zilele trecute, tatăl fetei a fost invitat la sediul Poliției să vizioneze imaginile video, dar se pare că acestea nu acoperă zona scării de bloc. Cu această ocazie, părintele a primit înapoi și paharul, cu precizarea că pe acesta nu au fost găsite amprente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri