Caz neobișnuit. Bărbat declarat mort în Arad, deși este viu și trăiește în Constanța

Data publicării:
ion faraon

Un bărbat din judeţul Constanţa ar fi fost declarat mort în Arad. Omul a fost chemat la primărie, unde i s-a arătat un document care i-ar atesta decesul. Pentru că ştie că este cât se poate de viu, a decis să ignore încurcătura făcută de autorităţi şi să îşi renoveze în continuare casa.

-Omul ăsta n-am auzit să moară...

-Păi cum să moară bre, uite-l în mijlocul străzii.

Spre uimirea vecinilor săi, Ion Faraon a primit recent, de la primăria comunei Valu lui Traian, un document care-l anunţă că este mort. Aşa apare în scriptele primăriei din Arad.

Ion Faraon, bărbatul declarat decedat: Am fost chemat la primărie, că ar fi trimis de la Arad certificat de deces pe numele meu, și eu la Arad n-am fost decât acum vreo 40 de ani, de atunci n-am mai fost la Arad. A fost un șoc așa, m-am speriat un pic, dar știam că nu-s mort, sunt viu.

- Cum să dea omul decedat dacă el trăiește? Dar atâta nu te duce doxa? Stai să mă interesez să văd, trăiește, nu trăiește?

-Normal că am fost șocată, dacă eu îl văd toată ziua pe casă, muncind pe-aici, și de-odată Faraon a murit.

Confuzia a pornit după ce un bărbat din Arad, care l-ar fi cunoscut constănţean în urmă cu patru decenii, l-ar fi declarat decedat. Mai mult, în documentul care declară decesul, numele este greşit: Ion Faraoanu, în loc de Ion Faraon. Nici reprezentanţii Primăriei Arad, nici ai celei din Valu lui Traian nu a exprimat vreun punct de vedere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri