Cazul mamei filmate când era prea beată să se țină pe picioare, cu fetița lângă ea. Ce spun fiica cea mare și soțul femeii

Data actualizării: Data publicării:
femeie beata

Cazul mamei din comuna Tămădău Mare, filmată în stare gravă de ebrietate lângă un copil de grădiniță care îi căra sticla de băutură, a pus pe jar autoritatea locală și responsabilii de la Protecția Copilului Călărași. La trei zile de la incident, Gabriela a plecat să participe la o emisiune televizată, în București, împreună cu copilul care-i ținea băutura și încă unul de clasa a doua. Tatăl copiilor a rămas acasă. Recunoaște că femeia are probleme cu băutura de vreo zece ani, dar spune că n-are ce să-i facă. Acum se teme că scandalul îl poate lăsa fără copii.

Imaginile i-au amuzat pe unii, dar i-au revoltat pe cei mai mulți, mai ales că este vorba și despre un minor filmat lângă mama lui aflată în stare de ebrietate. Cazul a devenit viral pe internet. Direcția pentru Protecția Copilului Călărași anchetează acum situația familiei care s-a mai aflat în atenția autorităților din cauza certurilor conjugale.

Constantin Chirică, primarul din Tămădău Mare: Probabil dacă vom interveni cu anumite măsuri, o consiliere, poate acceptă un tratament contra alcoolului. Dumnezeu mai știe ce să zic și eu?

Femeia care a provocat scandalul din comuna Tămădău Mare a plecat la București să participe la o emisiune televizată despre ea și problemele pe care le are cu alcoolul.

Reporter: I-ai spus să nu mai bea?

Viorel, soțul femeii: Oooo... Numai o dată? Cred că de o sută de ori!

Reporter: Și?

Viorel: Tot degeaba! Tot nu înțelege!

Reporter: De cât timp se întâmplă asta? Un an, doi, trei, cinci?

Viorel: De când era soacră-mea aici.

Reporter: Cam câți ani?

Viorel: Vreo 8 - 9 ani de atunci.

Viorel, tatăl copiilor, a rămas acasă, cu fata cea mare, Ștefania. Este elevă în clasa a șaptea și apare în filmuleț când îi reproșează mamei sale că iar a băut.

Viorel: A plecat și i-a luat și pe ăia mici.

Reporter: Și nu trebuiau să se ducă la școală, la grădiniță?

Viorel: Păi trebuia! Dar dacă...

Bărbatul confirmă că, în momentul când a fost filmată, femeia era sub influența alcoolului.

Fiica cea mare a cuplului: A fost la o femeie să-i ducă niște haine la un copil și i-a dat să bea două pahare de bere și un pahar de țuică. Pentru că dacă nici nu prea mănâncă, ea... gata. Nu prea mănâncă, așa.

Viorel și Gabriela locuiesc împreună, dar fără acte. Au trei copii împreună. Ea nu lucrează. Întreaga familie trăiește din munca bărbatului.

Omul lucrează la o rudă, lângă București. Și tocmai ca să nu cheltuie banii pe băutură, este plătit săptămânal în produse alimentare și bunuri necesare copiilor. Din cauza scandalului, momentan a rămas acasă. Se teme ca nu cumva autoritățile să-i ia copiii. E abătut, amărât... Și-a măturat curtea, a dat foc la gunoi în fața porții. Acum așteaptă vești și-i transmite Gabrielei un mesaj sec:

Viorel: Să nu mai bea! Să nu mai bea! Să stea cuminte!

Conform primarului, femeia care se aude pe filmare când exclamă Aoleu mamă este dascăl la școala din Tămădău Mare. Nici ea și nici cel care filmează nu s-au interesat de soarta copilului. S-au rezumat doar să-i expună în mediul virtual într-o ipostază umilitoare. Din această cauză, primăria comunei Tămădău Mare anunță că va reclama impasibilitatea cadrului didactic față de copilul aflat în șoc emoțional și într-o reală situație de risc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri