Cazul olimpicei căzute de la etaj. Tabăra nu era autorizată

Data publicării:
tabara-42569

Şeful Inspectoratului şcolar Judeţean Prahova, Horia Toma, a spus că tabăra de matematică era organizată de o asociaţie nonprofit, fără a avea niciun fel de autorizaţie de la Ministerul Educaţiei.

Horia Toma a spus că, din informaţile pe care le are de la Poliţia Buşteni şi de la Poliţie Judeţeană, copiii aflaţi în acea tabără ar fi fost însoţiţi de un singur profesor pensionar.

Eleva era cazată, din 3 ianuarie, alături de alţi aproximativ 15 copii olimpici, la Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie, aflat în subordinea Ministerului Economiei, unde ar fi urmat să rămână până în 12 ianuarie.

Citiți și:BUŞTENI. Elevă olimpică în stare gravă, după ce a căzut de la etajul trei al unei pensiuni

Potrivit unor surse din interiorul taberei, grupul era format din aproximativ 15 elevi.

Clădirea din Buşteni a Centrului de Pregătire pentru Personalul din Industrie, unde s-a produs incidentul, se află pe strada Paltinului din Buşteni.

Conform site-ului Centrului de Pregătire pentru Personalul din Industrie (CPPI), instituţia este subordonată Ministerului Economiei, fiind finanţată integral din venituri proprii, şi are ca obiect principal de activitate "formarea profesională continuă a adulţilor".

O elevă olimpică în vârstă de 13 ani aflată în tabără la Buşteni a fost dusă la spital în stare critică, marţi, după ce ar fi căzut de la un etaj al vilei unde era cazată, ea fiind găsită de către colegi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri