Cazuri de dispariție. Copii despre care nu se mai știe nimic de ani de zile

Data publicării:
elvira copil disparut

Printre persoanele care ar fi putut avea legătură cu disparița era și un polițist, Tiberiu Burcuță, din cadrul IPH Harghita. Numărul de telefon al acestuia era printre cele formate de mama fetei. În plus, anchetatorii spun că bărbatul s-ar fi aflat în zonă la momentul dispariției. Inițial, acesta a fost pus sub urmărire pentru lipsire de libertate și omor calificat, deoarece nu a putut oferi un alibi pentru momentul dispariției și a picat de patru ori testul poligraf. Trei ani mai târziu, acesta a oferit un indiciu asupra locului în care s-ar putea afla cadavrul fetei, un lac de lângă Miercurea Ciuc. Principalul suspect a fost pus sub învinuire abia în 2010.

Şi în Vâlcea, poliţiştii caută de aproape şapte ani o fetiţă dispărută din localitatea Berbeşti. Elvira Loredana Ghioca a fost văzută ultima oară de mama sa, pe 21 februarie 2007, în faţa blocului unde locuia. Dispariţia fetiţei a fost anunţată poliţiştilor o zi mai tîrziu, pentru că mama sa a crezut că Elvira a rămas peste noapte la bunici.

Elvira a fost văzută ultima dată pe drumul care ducea la casa bunicilor. Polițiștii au bănuit inițial că fetița a fost victima traficului de persoane, iar primii suspecți au fost chiar părinții ei. Aceștia s-au dovedit însă nevinovați.

La trei luni după dispariție, cazul Elvirei a fost etichetat ca dosar penal cu autor necunoscut, iar fetița a început să fie urmărită național și internațional. Cu toate acestea, polițiștii nu au reușit să afle nimic despre ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri