Ce fac diferit oamenii încrezători în propriile forţe

Data publicării:
tineri internet

 

Iată câteva lucruri pe care oamenii încrezători le fac diferit:

1. Nu te complica. Vrei ceva anume? Foarte bine! Fă-ţi un plan. Păstrează-ţi privirea pe câştigul aşteptat şi nu te lăsa distras de zgomotul celorlalţi şi nici măcar de propriile şovăieli..

2. Concentrează-te pe ce vrei. Oamenii încrezători îşi păstrează în minte o versiune pozitivă a viitorului. Se aşteaptă să li se întâmple lucruri bune şi, drept rezultat, lucurile bune chiar se întâmplă, pentru că aşteptarea e o forţă foarte puternică.

3. Pune suflet în ceea ce spui. Să observăm diferenţa între două conversaţii diferite dintre doi bloggeri. „Da, sunt blogger. Şi ţie îţi plac genţile vechi? Intră la mine să vezi ultimele fotografii pe care le-am pus. Adresa e...” Faţă de „Mi-am făcut un blog, dar nu-s prea sigur că fac ce trebuie (plus un râs nervos la finalul afirmaţiei).” Cine credeţi că va avea mai mult trafic?

4. Ascultă-i, dar nu da credit tuturor. Mulţi din jurul tău sunt bine intenţionaţi în ceea ce te priveşte, dar pot greşi datorită instinctului lor de prevenţie. Oamenii cu încredere în ei îi ascultă pe ceilalţi, însă nu se lasă abătuţi de la propriul drum. Până la urmă e vorba de viaţa ta, nu a lor.

5. Să ştii că eşecul este inevitabil uneori, dar să nu te temi de el. Îngrijorarea cu privire la eşec ne poate ţine la distanţă de toate lucrurile pe care vrem să le realizăm. Cu cât ne exersăm mai mult încrederea ca atitudine, cu atât mai uşor ne va fi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri