Primăria care a cumpărat pixuri la 150 de lei bucata

Data actualizării: Data publicării:
pixuri scumpe primarie

Fala se măsoară în pixuri, într-una din cele mai bogate comune din ţară. Şi nu orice fel de instrumente de scris, ci unele de 150 de lei bucata. Aşa s-au gândit autorităţile din Dumbrăviţa, judeţul Timiş, să îşi arate aprecierea faţă de invitaţii care au participat la inaugurarea noului sediul a Serviciului de Evidenţă a Populaţiei.

Primăria Dumbrăvița din județul Timiș a chletuit aporoape 3000 de lei pe pixuri. Pixuri persoanlizate pentru musafirii care le trec pragul.

Să răspundă cei ce au făcut asta. Sunt multe de făcut. Dacă asta cred ei că înseamnă o achiziție publică de pixuri, la suma asta...”, a fost reacția unui localnic.

150 un pix? Îi cam mult, chiar foarte mult”, spune alt localnic.

Astfel de pixuri personalizate, cu inscripţia „SPCLEP Dumbrăvița”, le-au fost oferite si autorităților locale și județene, invitate la inaugurarea noului sediu al Serviciul de Evidența Persoanelor.

„Mi se pare normal când inaugurezi o instituție sau ai un asemenea eveniment și ai niște invitați de seamă, să faci niște cadouri. Eu am înțeles că pixurile respective nici nu erau cele mai scumpe și s-a făcut achiziționarea foarte regulamentar pe SEAP”, spune Mikloș Arpad, viceprimarul comunei Dumbrăvița.

Deşi vorbim de o achiziţie transparentă, primarul a refuzat să dea detalii despre acest subiect. Pixurile au fost cumpărate de la o companie de publicitate din Timișoara. Totul, în condiţiile în care în localitate sunt și acum străzi fără iluminat public sau asfalt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri