Cine erau cei cinci tineri care au murit în accidentul din Suceava

Data actualizării: Data publicării:
accident-e85-vadu-moldovei-suceava

Cinci destine au fost frânte, duminică dimineață, într-un accident care a avut loc la Vadu Moldovei, în județul Suceava. Trei dintre victime aveau doar 17 ani, un alt băiat avea 18 ani, iar șoferul 21 de ani. 

victime-accident-vadu-moldovei-suceava
Iustinian, Ionuț, Narcis, Ionuț și Gabriel.

Cinci tineri au murit duminică dimineaţa, pe drumul european E 85, în Vadu Moldovei, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Potrivit Agerpres, la locul accidentului salvatorii au găsit cinci victime încarcerate, toate din autoturism şi toate fără semne vitale, cu leziuni extrem de grave, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora. Autoturismul care a intrat în coliziune cu tirul, înmatriculat în Turcia, a fost grav avariat.

Trei dintre victime erau în vârstă de 17 ani, una de 18 ani, iar şoferul avea 21 de ani. Potrivit NewsBucovina.ro, cei trei minori erau din comuna Bogdănești. Un alt tânăr era din aceeași comună cu minorii, iar o altă victimă din comuna Râșca.

Potrivit sursei citate, la volan se afla Narcis, tânărul de 21 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Circulaţia a fost circa două ore blocată pe comunicaţia E85, pentru a se putea interveni la faţa locului, dar şi a curăţa carosabilul de resturile provenite în urma tragicului eveniment. 

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri