Cine este polițistul din Craiova acuzat că a corupt sexual o fată de 13 ani. A fost declarat erou local

Data actualizării: Data publicării:
politia masina bun

Polițistul din Craiova acuzat că a corupt sexual o fată de 13 ani, aflată într-un centru de plasament, fusese declarat erou local, după ce și-a riscat viața pentru a salva din flăcări un bărbat. Agentul este divorțat din anul 2017 și are un copil de 6 ani.

Polițistul din Craiova acuzat că a întreținut, timp de doi ani, relații sexuale cu o fată de 13 ani aflată într-un centru de tip familial din orașul Segarcea, a fost declarat verbal erou local, la începutul acestui an.

Omul legii și-a riscat atunci viața, a trecut prin flăcări și a salvat dintr-un incendiu un bărbat în vârstă, a declarat vicepreședinte Sindicatul Europol Dolj, Bogdan Gulie, pentru Mediafax.

„Alexandru Bogdan a fost primul care a ajuns la fața locului. Adică, înaintea pompierilor, înaintea salvării. A avut un eveniment în cartierul Craiovița Nouă. S-a dus, a văzut că sunt flăcări... era cu un jandarm de serviciu. Nu a mai ținut cont că e foc, că e fum... a intrat în casa unde se afla un bătrân pe care l-a salvat. Și-a riscat viața, dar până la urmă asta e meseria de polițist. Știu că a primit mulțumiri verbale din partea conducerii”, spune Bogdan Gulie.

Polițistul de 33 de ani din Craiova a fost arestat preventiv, bănuit că în ultimii doi ani a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani.

Potrivit procurorilor DIICOT, cei doi s-au cunoscut după ce fata i-a cerut polițistului o țigară. Polițistul i-a solicitat profilul pe Facebook, pentru a putea ține legătura, iar apoi au păstrat legătura.

Cei doi au întreținut relații sexuale în apartamentul părinților polițistului sau în mașina acestuia.

„Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale, cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată. (...) De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut. Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019”, au anunșat procurorii DIICOT.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Mediafax că ancheta a început după ce cei de la Protecția Copilului au observat un comportament ciudat la fată.

Polițistul a fost arestat preventiv și și-a dat demisia din poliție.

Polițistul a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina în 2006, iar din 2009 lucra la Secția 5 Poliție Craiova.

În 2017 acesta a divorțat de soția sa, cu care are un copil de 6 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri