Cine vor fi noii ambasadori ai turismului românesc

Data publicării:
maia

 

"Ambasadorii turismului românesc s-au implicat în campania de informare a MAE privind deplasările în străinătate. Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Departamentului Consular, a realizat, în cadrul campaniilor de informare consulară, o serie de patru spoturi video, cu sprijinul unor personalităţi marcante, ambasadori ai turismului românesc, pentru conştientizarea de către cetăţenii români a pericolelor la care se pot expune pe perioada deplasărilor în străinătate, dacă nu se informează în prealabil", anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

Actriţa Maia Morgenstern apare în primul spot video care promovează "Campania privind asistenţa consulară acordată cetăţenilor români care se află în afara graniţelor ţării."

Al doilea clip video din serie promovează campania "Drogurile îţi schimbă destinaţia” şi beneficiază de susţinerea tenisman-ului Horia Tecău.

Al treilea spot din serie promovează campania "Călătoreşte în siguranţă! Un SMS îţi poate salva viaţa!”, iar în acesta apare fotbalistul Helmut Duckadam.

În ultimul spot din serie apare artistul Ovidiu Lipan Ţăndărică, promovând "Campania împotriva traficului de persoane”.

Cei patru ambasadori au acceptat să promoveze campaniile cu titlu gratuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri