Circulaţie blocată pe drumul european E70. Zeci de localnici din Uzunu au cerut autorităţilor să le fie reparate străzile

Data publicării:
giurgiu

Peste 200 de localnicii din comuna Uzunu, judeţul Giurgiu, au găsit un mod inedit de a protesta. S-au hotărât să traverseze grupuri, grupuri drumul european E 70, care trece prin localitatea lor şi, astfel, au reuşit să blocheze circulaţia pentru câteva zeci de minute. Oamenii cer repararea tuturor drumurilor din comună.

Oamenii au vrut să vorbească cu autorităţile, dar nu a venit nimeni la ei.

"Să vină cineva să ne spună, facem sau nu facem. De cât timp e drumul acesta stricat? De 20 de ani! Dar cine să Il facă, toţi promit!", spune un localnic.

"Poliţiştii au acţionat pentru fluidizarea traficului şi asigurarea pietonilor care traversează în mod continuu. Se circulă alternativ, s-a negociat. Au mai traversat pietonii, au mai trecut maşinile", spune Constantin Vasilache, agent la Poliţia Circulaţiei.

Nu este primul protest al localnicilor din Uzunu. În urmă cu o săptămână, oamenii au ieşit în stradă cu aceleaşi nemulţumiri. Nici atunci nu au fost băgaţi în seamă de vreunul dintre edilii comunei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri