Cluj-Napoca | Tânăr bătut pe stradă cu pumnii şi picioarele

Data actualizării: Data publicării:
politie masina

Doi adolescenţi din Cluj-Napoca au fost reţinuţi de poliţie după ce au bătut crunt un tânăr de 18 ani. Scena cutremurătoare a fost filmată cu telefonul mobil de un martor şi postată pe Facebook.

ACTUALIZARE 17:20 - Cei doi tineri din Cluj Napoca, filmaţi când îl băteau pe un băiat, sunt acuzaţi de tentativă de omor. Asta după ce, aseară, acuzaţia era doar de loviri. Procurorii cer acum arestarea lor preventivă.


În imagini se vede cum tânărul este pus la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele de cei doi adolescenţi de 17 ani. Victima s-a ales cu răni la cap şi pe întreg corpul. După ce a zăcut câteva minute pe asfalt, tânărul a reuşit să se ridice şi să ajungă acasă.

Familia lui a aflat de agresiune abia după 24 de ore, după ce au descoperit pe Facebook filmarea. L-au dus pe tânăr la poliţie, iar oamenii legii l-au trimis la spital. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul din Cluj, care l-au consultat, au decis că are nevoie de cel puţin 7 zile de îngrijiri medicale. Cei doi agresori vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe înregistrarea publicată pe internet se poate vedea cum cei doi agresori îl lovesc pe tânărul de 18 ani în special abdomen şi în cap şi cum acesta începe să sângereze. În tot acest timp, victima stă întinsă pe jos, încercând să îşi protejeze capul cu mâinile.

„Victima, în vârstă de 18 ani, a depus plângere în după-amiaza zilei de luni. Cercetările se fac pentru infracţiuni contra integrităţii corporale, dar în funcţie de raportul medico-legal se va stabili încadrarea juridică”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj. În funcţie de numărul de zile de spitalizare şi a gravităţii loviturilor, agresorii ar putea fi cercetaţi chiar şi pentru tentativă de omor.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri