Coadă de zece kilometri la punctul de trecere Giurgiu-Ruse

Data publicării:
TIRURI-Mediafax Foto-Razvan Chirita

Coada se întinde pe o lungime de peste zece kilometri și ocupă prima bandă a sensului de mers București-Giurgiu până în dreptul localității Frătești. „Încă de aseară stau aici, șoferii sunt tot mai nervoși, claxonează, înjură și nu mai au răbdare”, a declarat marți un șofer de tir din Prahova, notează Agerpres.

Și locuitorii satului Remuș, care este despărțit de DN 5, se plâng că nu se pot odihni noaptea din cauza coloanei de tiruri care a staționat în fața caselor lor pe tot parcursul nopții de luni spre marți și continuă și astăzi.

„Sunt cinci echipaje de poliție rutieră care fluidizează traficul în municipiul Giurgiu și pe DN 5, coada de tiruri am înțeles că s-ar fi format pentru că aseară partea bulgară a avut unele probleme cu cântarul care măsoară greutatea tirurilor ce intră în țară, dar situația mai poate fi întâlnită și în următoarea perioadă deoarece se lucrează la reabilitarea Podului Prietenia în partea română și lucrările sunt de durată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Giurgiu, Cristian Șuță.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri